MS Dhoni nya├ęta Duta Merek Anyar PokerStars India

PokerStars India geus nandatanganan urut kapt├ęn tim jangkrik India, Mahendra Singh Dhoni (MS Dhoni), salaku duta brand anyar na, sakumaha ngumumkeun dina kaca facebook brand urang. Pengumuman perjanjian dukungan parantos ditunda kusabab dampak COVID-19 di dunya sareng penundaan Liga Premier India (IPL) sareng acara olahraga anu san├ęs. merek dipasang dina facebook, ‘Urang ngabag├ęakeun Mahendra Singh …